Lifestyle, fashion & motivation

WishList 29/10

Aangezien we ondertussen alweer bijna aan de feestdagen zitten leek het mij leuk om een wishlist op te maken. Ik heb een beetje zitten rond kijken om te zien of ik wat dingen leuk vond. Ik heb uiteindelijk een aantal heel leuke dingen gevonden die ik zeker onder de kerstboom of in mijn schoentje wil zien staan. 
Ik zal eerst beginnen bij de fashion items. De eerste item vind ik het leukste!
Een roze palm tree t-shirt! Helemaal mijn stijl! Ik denk dat als ik deze in de
feestdagen niet krijg dat ik deze achteraf zelf ga kopen. Ik zou het te erg
vinden om die niet te hebben! 

https://www.daka.nl/o-neill-lw-palm-t-shirt-15139.html

 

De volgende item hoort ook nog bij fashion. Het is een t-shirt met donkerroze
accenten. Ideaal voor wie roze een mooie kleur vindt maar toch niet wilt overdrijven.
Ik zelf vind het niet erg om te overdrijven maar dat moet natuurlijk ook niet altijd! ;) 

https://www.daka.nl/nike-nike-tee-category-aop-scoop-17061.html

 

Nu komen er twee hele leuke dingen aan! De eerste is een topje van Mickey Mouse!Ik ben een gigantische fan van Disney en alles wat ermee te maken heeft dus heeft het me veel tijd en moeite gekost om het aantal Disney artikels hier beperkt te houden, haha! Deze topje vind ik heel leuk en wil ik graag onder de kerstboom vinden!
Ben ik de enige Disney fan hier? (Ik kon de foto raar genoeg niet uploaden, je kan de topje bekijken via onderstaande link)

https://www.disneystore.com/tees-tops-shirts-clothes-mickey-mouse-tropical-tank-tee-for-adults-walt-disney-world/mp/1409212/1000228/

 

Hier komt het tweede Disney artikel en de laatste fashion item. Een vest van Disney!
Het is een handige vest doordat het een kap heeft en lange mouwen dus geweldig voor op
koude dagen. Ook vind ik het goed dat die zwaart is maar dat er toch roze accenten opzitten. 

https://www.disneystore.com/fleece-outerwear-clothes-sorcerer-mickey-2016-zip-hoodie-for-women-walt-disney-world/mp/1391138/1000219/

 

And last but not least: NAGELLAK! Geen verder uitleg bij nodig denk ik? Ik vind dat het dringend tijd is om mijn collectie uit te breiden! Het maakt met niet echt uit welke kleuren of merken. Wel heb ik een tijd geleden gehoord dat Hema een hele nieuwe reeks heeft met heel veel nieuwe kleuren! Ik ben benieuwd! ;)

http://www.hema.nl/winkel/mooi-gezond/make-up/nagellak

 

Oke ik zag net dat er al een aantal mensen zijn die met kerstmis ergens heen gaan. Dat zou ik ook leuk vinden, dat is voor mij wel niet zo praktisch... Ik heb maar 1week kerstvakantie en de laatste week van januari heb ik al examens... Ik vrees dat het er dit jaar niet echt voor mij bij kan zitten maar ik had dus heel graag ergens een vakantie huisje gewild om gewoon met een paar vrienden of met mijn lief even weg te kunnen. Bij Belvilla zijn er een aantal leuke te vinden.
https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-kerst

 

Ik ga waarschijnlijk deze lijst blijven aanpassen naarmate ik leuke dingen vind maar voorlopig kom ik nu tot een einde! ;) Wat willen jullie graag met de feestdagen zien verschijnen in jullie schoentje of onder de kerstboom?

d8zliy6xgtc4vr20
004782-20_1
7505055890183