Lifestyle, fashion & motivation

Win een kerstkaartje in de brievenbus

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way
Oh, what fun it is to ride in a one horse open sleigh!!!

 

Het is weer december! En dan denk ik persoonlijk enkel nog maar aan kers! Daarom wou ik in mijn blog er een hele feestmaand van maken! Het eerst dat ik ermee doe is een actie waarbij ik zelfgemaakte kerstkaartjes verstuur! Want dat is toch kei leuk om met kerst wat kaartjes in de brievenbus te hebben! Natuurlijk vind ik dat zelf ook heel leuk! Dus hoe gaat dit nu in zijn werk gaan?

Op vrijdag 16/12 ga ik alle kerstkaartjes versturen. Dus als je er graag een wilt ontvangen moet je mij dat ten laatste donderdag 15/12 melden. Hoe doe je dit? Onderaan deze post gaat er een contactformulier staan. Als onderwerp vul je in 'Kerstkaart actie'. In het bericht zelf laat je je adresgegevens achter en je e-mail (deze gegevens komen niet online en zullen enkel voor mij zichtbaar zijn). Ook zou het leuk zijn als je jezelf in 5woorden beschrijft. Dit kan gaan van je karakter tot je hobbies. Dit is zodat ik de kerstkaartjes extra persoonlijk kan maken. Als je liever hebt dat ik de kerstkaartje naar een vriend(in) of familielid van je stuur dan gaat dit ook en moet je dit er gewoon in vermelden. Natuurlijk moet je die persoon dan in 5woorden beschrijven. Daarna ga je heel snel van mij een bevestiging aankrijgen waarbij je ook mijn adresgegevens krijgt. Ik zou het heel leuk vinden om ook een aantal kaartjes in de brievenbus aan te krijgen. Dit moet natuurlijk niet. 

Ik ben van plan om iedereen een kerstkaartje te sturen, tenzij als deze actie ineens een groot publiek zou bereiken. Dan zul je van mij een online versie aankrijgen maar dat hoor je wel direct bij mijn bevestiging. 

 

Ik hoop hier massaal veel reacties op te krijgen zodat we de christmas spirit erin kunnen houden met ouderwetse kerstkaartjes! :D Dus deel dit bericht, laat het je vrienden weten, stuur het door via e-mail. Alles is mogelijk! Zolang er maar veel reacties komen! 

 

Happy holidays! ;)

 

Opmerking: Er worden enkel kaartjes gestuurd binnen België en Nederland!!

 

 

Naam  
E-mail  
Adres  
Onderwerp  
Bericht