Lifestyle, fashion & motivation

blog update!

Hallo lieve volgertjes! Toen ik mijn nieuw domein nog maar net online had heb ik beloofd dat eenmaal ik er goed in zou zitten ik een schema zou maken met welke dingen wanneer online komen. Het heeft langer geduurd dan ik zelf had gewild aangezien ik ook nog met examens zat... Maar nu ben ik er eindelijk uit hoe het eruit gaat zien! Zijn jullie benieuwd? Hieronder is er een opsomming van de dingen die ik online zal zetten en wanneer. Ik denk dat de titeltjes voor zichzelf spreken, niet? De instagram look-back kennen jullie al aangezien er al drie online zijn gekomen. De rest zal dus allemaal nieuw zijn! :D Ook kan ik jullie mee delen dat er vandaag een win-actie online gaat komen! Dus hou zeker mijn blog en facebook pagina in het oog ;). 
 

Maandag --> Het nieuws van de afgelopen jaren
Dinsdag --> Leuke DIY
Woensdag --> Motivation quote
Donderdag --> Gadget van de week
Vrijdag -->
Zaterdag --> How was my school week?
Zondag --> Instagram look-back

 

Misschien kan ik bij de eerste onderwerp wel wat meer uitleg geven. Ik ga elke maandag dus een overzicht geven van artikels die het nieuws gehaald hebben op diezelfde dag maar in voorgaande jaren. Ik doe dit omdat ik wel vaak de krant lees en daar ook wel leuke dingen zie staan en het mij leuk lijkt om het met mijn volgers te mogen delen.

Op vrijdag heb ik (nog) niks staan. Dit is zodat ik een beetje adempauze heb, want op vrijdag wilt iedereen gewoon kunnen genieten dat het weekend is. Maar als jullie nog een leuke suggestie hebben dat ik op vrijdag online kan plaatsten mogen jullie mij dit zeker laten weten in de reacties hieronder of via het contactformulier.

 

Ik hoop dat jullie blij zijn met mijn indeling :)